От известно време цялата медийна общност обсъжда: „Гинка ли купува ЧЕЗ и как е възможно това?“. Ние оставяме темата без коментар, но ще Ви напомним, че от 2013 година всеки може да си избере откъде да купува електроенергия. Колко от Вас знаят това? А знаете ли колко просто е да смените доставчика си на ток? Лесно е почти колкото детска игра! Само трябва да направите проучване сред фирмите, които предлагат продажба на електроенергия, като им изпратите една месечна фактура, за да сравните техните предложения. Когато се спрете на дадена компания, подписвате договор с нея и ѝ издавате пълномощно за извършване на процедурата за смяна на доставчика. По този начин смяната на текущия Ви доставчик ще бъде максимално улеснена, без ангажимент от Ваша страна.

Нашето предложение:

Ние работим с някои от водещите компании за продажба на електроенергия и ползваме допълнителни отстъпки от тях, което ни позволява в немалко случаи да предложим по-ниски оферти към краен клиент, дори от самите компании.

Изпратете ни една Ваша месечна фактура и до няколко дни наш представител ще Ви прати изгодна, актуална оферта на предоставените от Вас имейл и телефон.

85,80лв./мВтч* e нашето актуално предложение за месец март 2018 г. (важи за целия период на договора).

*Посочената цена e за базов профил и е ориентировъчна.

Имейл за контакт: office@proekti-eu.com

Европейски пари